Tandblekning hemma

Tandblekning hemma

Att bleka tänderna har aldrig varit enklare än med tandblekning från BLEEK of Sweden.

Våra produkter håller en mycket hög standard och kvalitet och skall inte förväxlas med tvivelaktiga aktörer.
Vi vill poängtera att alla våra produkter är helt fria från peroxid och andra skadliga ämnen för att ge dig som kund det absolut bästa resultatet inte bara snabbt men även på lång sikt.

Det ska vara lätt och smidigt att bleka tänderna men ändå effektivt utan några skadliga ämnen som kan påverka dina tänder mycket negativt.
Det finns förstås massvis med olika tandbleknings produkter online att köpa och många är otroligt billiga men akta dig för vad du köper.
Sanningen är att det är extremt vanligt att folk och även företag säljer otillåtna preparat som bland annat innehåller peroxid som kan vara extremt farligt för dina tänder och tandkött om du inte är extremt varsam.
Peroxid kan fräta sönder dina tänder som aldrig kan repareras efter detta och permanent skada tandkött och din mun hygien och maxgänsen du får köpa i sverige är 0.1% peroxid.

Vissa företag och salonger säljer upp till 44% peroxid som inte bara är olagligt men kan också skada dina tänder så allvarligt att du inte kan laga dom.

Bleek of Sweden säljer enbart peroxidfria produkter som innebär att du alltid kan vara 100% säker på att du får produkter som är godkända och säkra att använda utan någon risk för otrevligheter eller skador.

Vi har tusentals nöjda kunder världen över och vi är också stolta över kvaliten och det enastående resultatet som föjer med när du använder våra produkter.

Taggar: tandblekning

Relaterade artiklar: