Organisk tandblekning

  • 100% nöjd kundgaranti
  • Peroxidfri
  • EU-godkänd

Du kanske hört talas om aktivt kol och de underverk som utförs med hjälp av aktivt kol? Organisk tandblekning innehållande aktivt kol fungerar som en utmärkt tandblekningsmetod och är framställd av 100% ekologiska kokosskal. Aktivt kol ger snabba tandblekningsresultat på 7-14 dagar av regelbunden användning. Porerna i det aktiva kolet binder till de sträva ytorna på dina tänder som vanligtvis består av fläckar och plack. Detta underlättar bortborstning av det så att du kan njuta av fräscha och vita tänder. Organisk tandblekning förhindrar också uppkomsten av tandsten.

Produkten är säker och ofarlig till skillnad från tandblekningsprodukter med väteperoxid som ofta används vid tandblekning på salong. Aktivt kol är skonsamt mot både tänder och tandkött och har ingen negativ inverkan på emaljen. Vår organiska tandblekning är EU-godkänd.

229,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
organ-tand

Så använder du vår organiska tandblekning

  1. Öppna försiktigt förpackningen med det aktiva kolet eftersom det är mycket finkornigt och väldigt enkelt att spilla.
  2. Fukta din tandborste med vatten och doppa den sedan försiktigt i burken med det aktiva kolet.
  3. Borsta tänderna med pulvret i cirka 2 minuter med mjuka och cirkulära rörelser.
  4. Spotta ut och skölj munnen med vatten några gånger. Se till att du inte sväljer pulvret.
  5. Rengör tandborsten noggrant.
  6. Borsta tänderna med vanlig tandkräm i 2 minuter för att få bort resterna från pulvret.

Vi rekommenderar att du använder BLEEK´s organiska tandblekning 1-2 gånger per dag under högst 5 veckor beroende på önskad vit nyans. Burken innehåller 30 g pulver och räcker till cirka 50-70 borstningar.

Andra produkter för dig

Till vår organiska tandblekning rekommenderar vi vår naturliga tandborste i bambu.Tandborsten är tillverkad av moso bambu. Bambun kommer inte från en storskalig plantering och inte heller från områden där pandor lever vilket gör den god för miljön samt mycket ergonomisk. Borsten är i nylon vilket är mjukt och skonsamt mot både tänder och tandkött.

Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto
product-gel