Etui för bettskena

Etui för bettskena

Bettskena för tandblekning

Bettskena för tandblekning

Led Lampa

  • Fri frakt över 299 kr
  • Snabb leverans
  • Används av tandläkare

BLEEK´s LED Lampa förbättrar och snabbar på ditt tandblekningsresultat i samband med användning av vår tandblekningsgel. Blekning med hjälp av LED lampa är det främsta valet hos många tandläkare vid effektiv tandblekning. Tack vare vår LED lampa kan du nu bleka tänderna på samma sätt som hos tandläkaren men till bara en bråkdel av kostnaden. Utan att tumma på varken kvalitet eller säkerhet.

LED lampan har som syfte att påskynda blekningsprocessen med hjälp av dess säkra UV-ljus. Ljuset från LED lampan tillför energi som bidrar till att blekningsgelen oxiderar snabbare. Utan LED lampan skulle blekningsprocessen ta mycket längre tid. LED lampan är mycket skonsam och inte på något sätt skadlig då den inte utsöndrar skadliga våglängder och är inte heller värmebildande.

BLEEK´s LED lampa kan med fördel användas när du ska bleka tänderna med bettskena eller tillsammans med vår tandblekningspenna. Självklart är båda behandlingarna peroxidfria och EU-godkända.

179,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
led-lampa

Så använder du vår LED Lampa när du bleker tänderna

  1. Borsta dina tänder.
  2. Doppa tandskenan i varmt vatten, några sekunder räcker.
  3. Placera skenan över dina tänder och forma den med hjälp av dina fingrar.
  4. När du uppnått önskad form tar du ut skenan och trycker ut en droppe tandblekningsgel för varje tand som du önskar bleka.
  5. Placera skenan över tänderna och håll LED lampan så att den lyser över tänderna som ska blekas.
  6. Behandlingen tar 30 minuter.
  7. Rengör skenan inför nästa behandling. Observera att tandskenan kan omformas så många gånger du önskar.

Andra produkter för dig

Har du blekt tänderna och vill upprätthålla resultatet? Eller önskar du en tandblekning som du enkelt och smidigt utför morgon och kväll? Då vill vi passa på att rekommendera vår organiska tandblekning samt vår tandborste i bambu. Dessa produkter är utmärkta för att enkelt bleka tänderna hemma eller om du bara vill upprätthålla ditt resultat av våra andra tandblekningsprodukter. Vår organiska tandblekning består av aktivt kol vilket har gjort en revolution på marknaden. Prova den du också!

Behöver du fylla på förrådet med någon av våra refillprodukter? Då hittar du dessa produkter här till Sveriges bästa pris och som alltid med snabb leverans.

Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto
product-gel