• På rea!

Hollywood whitening box - Tandblekningskit

1 199,00 kr
839,30 kr Spara 30%
Inkl. moms

Vårt lyxigaste tandbleknings kit. För dig som vill maximera ditt resultat med vitare och friska tänder och skämma bort dig själv med ett extra vackert leende och fräscha tänder.

 

Kvantitet

BLEEK Hollywood tandbleknings kit

För dig som kräver det absolut bästa resultatet introducerar vi nu BLEEK Hollywood tandbleknings kittet med pengarna tillbaka garanti om du inte får något resultat!
Du är värd ett vackert och attraktivt leende och med vitare tänder kommer också en bättre självkänsla och förtroende på köpet.

Munskenorna formas för individuell passform – precis som hos tandläkaren.
Bleknings-effekten av tänderna kommer dels från en upplösning av ytliga missfärgningar, dels genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin.
BLEEK´s metod bygger på en kombination av rengörande substanser (surfaktant, Surface Active Agents)
och aktivt blekande 32% sodium bikarbonat. Till skillnad från väte-peroxid som kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna är våra aktiva substanser skonsamma och helt fria från biverkningar.

Allt som behövs för att få ditt drömleende ingår i paketet;

20ml peroxidfri tandblekningsgel med fräsch mintsmak som räcker till ca 20 behandlingar.
Formbar munskena som håller tandblekningsgelen på plats.
Förvaringsbox för munskenan.
5 ml återmineraliserande gel som motverkar ilningar och förebygger känsliga tänder.
2st BLEEK touch up pennor som du kan bättra på blekningen med precision.

Tandnyanskarta för att lätt se resultat

Innehåller

Peroxidfri tandblekningsgel 

innehåller: Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbandensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.s

Bleek Of sweden använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från Bleekofsweden.com