• Reducerat pris

Led lampa Blå

179,00 kr
134,25 kr Spara 25%
Inkl. moms

BLÅ LED-acceleratorlampan, det främsta valet hos många tandläkare.

Kvantitet

Vår berömda LED-acceleratorlampa hjälper till att snabba upp och förbättra ditt tandblekningsresultat i samband med användning av tandbleknings gel.

Genom att använda patenterad teknologi utstrålar dessa lampor ett säkert UV-ljus som har visat sig hjälpa till att snabba upp och förbättra tandblekningen. Detta är anledningen till att LED-blekning är det främsta valet hos många tandläkare vid effektiv tandblekning. Tack vare vår praktiska LED-acceleratorlampa kan du nu få din tandblekning gjord på samma sätt som hos tandläkaren (till bara en bråkdel av kostnaden)

Lampan har 460-480nm ljus och är perfekt för användning tillsammans med vår populära bettskena eller tillsammans med vår tandblekningspenna som innehåller vår peroxidfria tandblekningesgel.

Så här använder du LED-lampan

LED lampan används för att snabba upp och effektivisera tandblekningen. LED lampan använder UV-ljus och alstrar värme som påskyndar och förbättrar tandgelens egenskaper. Den fungerar optimalt tillsammans med våra bettskenor för tandblekning som är speciellt framtagna för hemmabruk men kan även användas tillsammans med vår Tandblekningspenna.

Så här använder du LED-lampan tillsammans med bettskenor:

Steg 1. Borsta tänderna försiktigt med vatten utan tandkräm före varje blekning.
Steg 2. Applicera en liten rad av blekningsgelen i bettskenorna,cirka 0,5 ml i varje skena.
Steg 3. Sätt in bettskenorna i munnen. Första gången rekommenderar vi att du bleker i 20 minuter, de första 10 minuterna med LED-lampan på. Därefter kan du öka blekningstiden till 20-45 minuter. Fullständiga instruktioner medföljer förpackningen.
Steg 4. Ta ut bettskenan efter rekommenderad tid.
( Max 45 minuter, 20 minuter första gången. )
Steg 5. Borsta tänderna med vatten utan tandkräm.
Steg 6. Upprepa blekningen en gång om dagen i 10 dagar eller tills du är nöjd med resultatet. Tänk på att antalet blekningar är avgörande för resultatet och tänderna påverkas olika på olika personer. Resultaten varierar beroende på genetiska förutsättningar.

Nu kan du njuta av ditt nya vackra leende!

Bleek Of sweden använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från Bleekofsweden.com