• Reducerat pris

5ml Tandbleknigs gel

179,00 kr
125,30 kr Spara 30%
Inkl. moms

5ml Peroxidfri tandbleknings gel

Kvantitet

Vad är det i gelen som gör mina tänder vitare?

Det finns flera aktiva ingredienser som alla samverkar. En av de aktiva ämnena är sodiumbikarbonat. För att gelen ska verka effektivt måste den först tränga in i tänderna. Detta är helt avgörande för ett bra resultat och BLEEK of weden´s unika gel absorberas snabbt av emalj och dentin. Tandblekningsgelen verkar här med ett enzym som finns naturligt i saliven, då frigörs syre som bleker både emalj och dentin. Processen är alltså precis densamma som produkter som används och säljs av tandläkare. Notera att en behandling är på endast 15 minuter per tillfälle, du slipper alltså sitta i flera timmar som en del andra produkter kräver. Gelen innehåller: Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbandensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.

Innehåller

Peroxidfri tandblekningsgel 

innehåller: Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbandensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.

Bleek Of sweden använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från Bleekofsweden.com