• På rea!

Tandbleknings penna

199,00 kr
139,30 kr Spara 30%
Inkl. moms

2ml tandblekningspenna fördelar blekgelen jämnt på de tänder du önskar bleka och blekgelen börjar verka omgående. Ett enkelt och effektivt sätt att få vita tänder. Innehåller 32% sodium bikarbonat. 

Kvantitet

Att få vitare tänder har aldrig varit enklare!

För dig som önskar ett snabbt och smidigt sätt att bleka dina tänder några nyanser är BLEEK´s peroxidfria tandblekningspenna ett utmärkt alternativ. Den är snygg, lätt och smidig vilket innebär att du kan enkelt kan förvara den i handväskan eller kavajfickan under resan.

Tandblekningspennan från BLEEK of Sweden fungerar även utmärkt som en uppfräschning eller underhåll av dina tidigare tandblekningar.

Tandblekningspenna innehåller vår peroxidfria tandblekningsgel som följer EU-direktiven och har ett patenterat komplext innehåll som bryts ned i munnen samt frigör syre i icke-radikal form vilket ger en skonsam behandling av dina tänder. Syret reagerar med de organiska fläckarna och missfärgningarna på tänderna och oxiderar dem, vilket gör tänderna vitare utan att skada den fina emaljen. Fyllningar påverkas inte av tandblekningen.

Med vår peroxidfria tandblekningsgel slipper du obehagliga biverkningar som tandköttspåverkan eller ilningar i tänderna.

Den effektiva blekgelen penslas direkt på tänderna och tack vare den fina penseln blir blekgelen jämnt fördelat. Blekgelen torkar efter ca 30 sekunder och blekningen påbörjas omgående. En behandling tar omkring 30 minuter och du kan lätt upprepa behandlingen tills du uppnått önskat resultat. En tandblekningspenna räcker till ca 30 behandlingar och passar perfekt för dig som snabbt önskar få vitare tänder innan festen eller dejten.

     Användning

    1. För att få fram blekgelen till penselborsten, vrid på pennans botten
    2. Pensla på ett tunt lager gel på de tänder du vill bleka med din tandblekningspenna morgon och kväll, efter att du har borstat tänderna.
    3. Låt därefter blekgelen torka i 30 sekunder genom att hålla munnen öppen.
    4. Därefter ska du inte äta eller dricka på 30 minuter.
    5. Efter 30 minuter sköljer du munnen med vatten.
    6. Man bleker tänderna tills man är nöjd med resultatet, normalt efter 5-14 dagar.

Vi rekommenderar att du använder den 1-2 gånger per dag, förslagsvis morgon och kväll.

Vid en vanlig behandling - låt gelen sitta I 30 min.
Går också att använda över natten.
Perfekt att använda precis innan man ska sova så att tänderna bleks under natten.
och dina tänder kommer alltid vara vitare än de var före blekningen.

Man bör minska ner på färgstark mat och dryck så gott det går under
själva blekningen och även under en veckans tid efter blekperioden för bästa resultat.

Innehåller

Peroxidfri tandblekningsgel

Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbandensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.

Bleek Of sweden använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från Bleekofsweden.com