• På rea!

Bleek Pro Tandblekningskit

899,00 kr
629,30 kr Spara 30%
Inkl. moms

För dig som vill maximera ditt resultat med vitare och friska tänder och skämma bort dig själv med ett extra vackert leende och fräscha tänder.

Kvantitet

VÅR MEST SÅLDA PRODUKT

PRO tandbleknings kit

Med vårt PRO start Kit får du ett vackert vitt leende, säkert, enkelt och helt utan några biverkningar som sveda i tandkött eller ilningar. Start Kitet innehåller allt du behöver och är perfekt om du aldrig tidigare blekt tänderna då det är väldigt enkelt och varje behandling tar endast 40 minuter.
Munskenorna formas för individuell passform – precis som hos tandläkaren.
Bleknings-effekten av tänderna kommer dels från en upplösning av ytliga missfärgningar, dels genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin.
BLEEK´s metod bygger på en kombination av rengörande substanser (surfaktant, Surface Active Agents)
och aktivt blekande 32% sodium bikarbonat. Till skillnad från väte-peroxid som kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna är våra aktiva substanser skonsamma och helt fria från biverkningar.

Allt som behövs för att få ditt drömleende ingår i paketet

15ml peroxidfri tandblekningsgel med fräsch mintsmak som räcker till ca 15 behandlingar.

Formbar munskena som håller tandblekningsgelen på plats.

Förvaringsbox för munskenan.

Plasma LED lampa för snabbare resultat.

1st BLEEK tandbleknings penna

Tandnyanskarta för att lätt se resultat

Innehåller

Peroxidfri tandblekningsgel 

innehåller: Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbandensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.

Bleek Of sweden använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från Bleekofsweden.com