Vi är väldigt noggranna med vilka produkter vi väljer att sälja. Då vi anser att våra kunder har rätt att ställa höga förväntningar på oss, vill vi inte göra någon besviken med undermåliga produkter. Att köpa tandblekning och utföra behandlingen i hemmet blir allt mer populärt. Genom att erbjuda den garanterat bästa tandblekningen hemma så hoppas vi att resultatet ska tala för sig själv.

Genom att endast saluföra säkra och effektiva produkter till förmånliga priser hoppas vi att alla ska få möjligheten att få vitare tänder naturligt. Glöm riskfyllda behandlingar med ett resultat som ilar i tänderna hela tiden eller ger andra problematiska bieffekter.

Vilka är fördelarna med våra produkter?

Då vi helt och hållet ställer oss bakom våra produkter så beskriver vi mer än gärna fördelarna med dem, och hymlar inte med att vi verkligen anser att de erbjuder den bästa tandblekning möjlig i hemmet. Resultatet tål att jämföras med såväl övriga produkter som med professionella behandlingar på tandvårdsmottagningar och specialistkliniker.

När du beställer av oss så kan du alltid vara säker på att produkterna är kliniskt testade för att uppfylla säkerhetsrelaterad lagstiftning på både nationell och EU-nivå.

 • 100% nöjd kund-garanti
 • Fri frakt på beställningar som överstiger 299 kronor
 • Snabba leveranser – vanligtvis samma dag vid beställning innan 15:00
 • Erbjuder även internationell leverans om du befinner dig utanför Sverige
 • Sveriges mest prisvärda tandblekningsprodukter
 • Tryggt, säkert och effektivt
 • Certifierade och beprövade produkter
 • Helt utan peroxid vilket garanterar säker tandblekning
 • Samtliga produkter är godkända av såväl EU som läkemedelsverket
 • Långvarigt resultat
 • Upp till sju nyanser vitare tänder

Här kommer vi att titta närmare på några av de saker som gör att vi skapar de allra bästa förutsättningarna för dig att få vita tänder hemma.

Vi garanterar att du blir nöjd

Våra produkter är anpassade för att kunna ge ända upp till sju nyanser mer vita tänder. Men det är viktigt att komma ihåg att varje enskild människas tänder är unika, och förutsättningarna för effektiv behandling varierar. Därmed kan vissa personer behöva mer långvarig behandling för att få samma vithet som en annan person kanske uppnår redan efter första behandlingen. Genom att jämföra resultatet med en nyanskarta kan du själv följa resultatet och se vad du har att förvänta dig.

Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd så kommer vi göra allt vi kan för att åtgärda ditt missnöje. Därför har vi en kundnöjdhetsgaranti som säkerställer att produkterna håller den höga kvalitet som du har rätt att förvänta dig.

Vi saluför endast säkra produkter

Marknaden för tandblekning har vuxit enormt den senaste tiden vilket har gjort att en del oseriösa aktörer erbjuder mindre pålitliga produkter. Vi ser till att våra produkter följer tillämplig nationell lagstiftning, och även samtliga tillämpliga EU-direktiv, för att vara säker på att våra kunder får trygga, pålitliga och effektiva produkter. Detta innebär att vi inte erbjuder produkter med skadliga nivåer av peroxid. När du väljer att köpa från oss vet du därför att du får resultat utan risk.

Vi strävar efter att erbjuda de allra mest förmånliga priserna

Vi anser att alla ska ha möjligheten att kunna få vitare tänder. Det är såklart inte detsamma som att vi tycker att alla behöver bleka sina tänder. Huruvida man väljer att genomföra behandlingen är ett individuellt ställningstagande, men vi poängterar gärna att fördelarna med vita tänder är många.

En viktig del i vår affärsverksamhet är att optimera och undvika kostsamma mellanhänder. Genom att alltid sträva efter att effektivisera distribution och lagerhantering har vi möjligheten att hålla driftkostnaderna nere. Alla besparingar som vi uppnår rullar vi direkt vidare till våra kunder. På så sätt känner vi att såväl våra kunder som oss själva drar nytta av den extra ansträngning som vi gör.

Vi levererar där du befinner dig

Ibland händer det att man behöver bleka tänderna så snabbt som möjligt. Vi förstår att effektivitet är viktigt i dagens moderna värld, och vi respekterar din tid. Oavsett om du är hemma i Sverige, eller befinner dig på semester, så kan vi erbjuda smidig och snabb leverans. Genom att använda speditörer som har bevisad erfarenhet av att leverera snabbt så kan vi ofta erbjuda leveranser redan dagen efter du har gjort din beställning.

Våra produkter ger ett långvarigt resultat

Även om våra produkter är certifierat säkra så finns det givetvis ingen anledning att bleka mer än nödvändigt. Tack vare effektiv sammansättning så ger alla våra produkter ett långvarigt resultat som du verkligen kan lita på. På så sätt behöver du inte spendera onödigt mycket pengar på att underhålla tändernas vithet, utan kan känna dig trygg i vetskapen att en behandling kommer att ge dig vita tänder under lång tid framöver. Men detta betyder inte att resultatet varar för evigt. All tandblekning är av naturliga skäl tidsbegränsad. Tack vare beprövad sammansättning kan du däremot använda våra produkter gång på gång, utan att riskera skador eller bieffekter. Därför är de ett bra alternativ för långsiktigt vitare tänder.

Är du fortfarande osäker?

Om du fortfarande känner dig osäker gällande huruvida du behöver tandblekning, eller huruvida våra produkter är rätt val för dig, så är det bara att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor och hjälper dig att ta ställning till vad som är mest lämpligt för just dig. Genom att värdesätta kundbemötande lika högt som vi värdesätter våra produkter, så hoppas vi att upprätta ett långvarigt förhållande med samtliga våra kunder. Vi är säkra på att du kommer att fortsätta välja oss i framtiden, när du väl har testat våra produkter. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. Vi svarar snabbt och ser fram emot att få dig som kund.