OM OSS

Oftast är vårt första bemötande av andra följt av ett leende. Något som alltid väcker känslor av värme och gemenskap, även bland främlingar, redan innan ni sagt ett ord till varandra. Ett välkomnande leende bland bekanta kan ofta vara hälsning nog, och stärker banden mellan kollegor, vänner och familj med lätthet.

Vi har tillika alla varit med om missfärgade tänder någon gång, varesig efter en kopp kaffe, en måltid eller rökning. Även med andra vanliga dagliga aktiviteter kan vi erfara detta, eller då vi bara åldras som vanliga människor. Detta kan också vara svårt att komma ifrån, oavsett hur mycket du borstar tänderna, använder munskölj eller undviker orsakerna till missfärgningen i framtiden.

Detta blir sedermera ofta en stor orsak till självmedvetenhet, osäkerhet eller skam som kan direkt påverka hur du beter dig inför andra. Leendet kanske uteblir ibland och värmen du annars skulle utstråla svalnar snabbt och gemenskapen lider. Du ses som blyg eller osocial, snarare än vänlig och öppen.

Länge var det fallet att då dina en gång ack så vita tänder gulnat så förblev det så, förutom kanske med dyra operationer och smärtsamma tandläkarbesök, men även då var det sällan garanterade resultat.

Den senaste tekniken har genom åren sedan dess lett till ett överflöd av tandblekningsprodukter av varierande effektivitet, från dyra konstgjorda tänder till billiga tandkrämer med vaga löften och det kan vara svårt att välja rätt ibland.

Vi strävar efter att hjälpa dig hitta rätt behandling för just dig med garanterad effektivitet.

Vårt mål är att ge dig den bästa tandblekningen hemma till det bästa priset - snabbt, säkert och effektivt.

Våra experter har gått igenom samtliga av våra produkter med rigorösa kvalitetskontroller för att ge dig tandblekning som fungerar, utan smärtsamma operationer eller orimliga kostnader och du behöver inte ens lämna tryggheten och bekvämligheten av ditt eget hem.

Alla våra produkter är enkla att använda och kan användas direkt av dig hemma till Sveriges bästa pris, utan extra hjälp eller utrustning eller komplicerade tillvägagångssätt. Vi strävar att alltid ge dig bra resultat med vitare tänder naturligt, snabbt och säkert för varma leenden.

Med vår hjälp kan du återigen le och umgås med självförtroende utan oro och osäkerhet för hur dina tänder ser ut.

Få vitare tänder med oss idag!

VARFÖR BORDE DU VÄLJA OSS?

SÄKRA PRODUKTER

Vi använder enbart EU-godkända perixodfria produkter, speciellt utformade för dig med missfärgade och gula tänder. Våra produkter är vetenskapligt godkända och certifierade så du vet att de är säkra för både emalj och tandkött. De lämnar ingen dålig doft eller smak efter användning, och fortfarande ger dig den bästa blekningen varje gång.

FRI FRAKT

Vi erbjuder även fri frakt för alla köp över 299 kr, samt alltid snabb leverans. Beställer du innan klockan 15:00 så levererar vi oftast nästa dag inom Sverige, direkt till din brevlåda eller närmaste uthämtningsställe.

100% NÖJD KUNDGARANTI

Vi garanterar snabba resultat med synbar skillnad med upp till 7 nyanser vitare tänder efter 7-14 dagars användning, och alltid med långvarig effekt och 100% nöjd kundgaranti.