Led Lampa

Led Lampa

Retractor

Retractor

Bettskena för tandblekning

  • Fri frakt över 299 kr
  • Snabb leverans
  • Lång hållbarhet

Med BLEEK´s bettskena blir tandblekning hemma ett rent nöje. Vår bettskena formar du efter dina tänder och du kan omforma den om och om igen. Bettskenan håller hög kvalitet kan därmed omformas upp till 100 gånger. BLEEK´s bettskena är mjuk och behaglig i munnen och du slipper oroa dig för skav i det känsliga tandköttet.

Vår bettskena är speciellt utvecklad och framtagen för tandblekning hemma samt anpassad för att fungera med vår LED lampa (länk) för tandblekning som skyndar på och förstärker tandblekningen. Vår bettskena används även för behandling med vår återmineraliserande gel i sprutformat. Den återmineraliserande gelen gör att du blir kvitt med ilningar och obehag i tänderna.

När du ska bleka eller återmineralisera tänderna behöver du två bettskenor. En för den övre tandraden och en för den nedre.

129,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
bet-tand

Andra produkter för dig

BLEEK har alla produkter du behöver för enkel och säker tandblekning hemma. Önskar du bli av med gulhet och missfärgningar vill vi tipsa om våra tandblekningskit (länk).

Vi vill också passa på att rekommendera vår organiska tandblekning samt vår tandborste i bambu. Dessa produkter är utmärkta för att enkelt bleka dina tänder hemma eller om du bara vill upprätthålla ditt resultat av våra andra tandblekningsprodukter. Den organiska tandblekningen består av aktivt kol vilket har gjort en revolution på marknaden. Prova den du också!

Så använder du vår bettskena

  1. Borsta dina tänder.
  2. Doppa tandskenan i varmt vatten, några sekunder räcker.
  3. Placera skenan över dina tänder och forma den med hjälp av dina fingrar.
  4. När du uppnått önskad form tar du ut skenan och trycker ut en droppe tandblekningsgel för varje tand som du önskar bleka.
  5. Placera skenan över tänderna och håll LED lampan så att den lyser över tänderna som ska blekas.
  6. Behandlingen tar 30 minuter.
  7. Rengör skenan inför nästa behandling. Observera att tandskenan kan omformas så många gånger du önskar.
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto
product-gel