Återmineraliserande gel – 5 ml

Återmineraliserande gel – 5 ml

Återmineraliserande gel – Penna

  • 100% nöjd kundgaranti
  • EU-godkänd
  • Fri frakt över 299 kr

BLEEK´s återmineraliserande gel i pennformat är utmärkt för dig som upplever ilningar och känslighet för kyla, värme och luft. Denna produkt är perfekt för dig som ofta är på språng eller vill ha en smidig och enkel lösning. Vår återmineraliserande gel används som komplement till tandblekning eller som enskild behandling för känsliga tänder. Dessutom motverkar den karies. Den är enkel att applicera och är helt ofarlig, både för tänder och tandkött.

Pennan innehåller 2 ml återmineraliserande gel.

149,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
Åt-gel–pe

Så använder du vår återmineraliserande gel

  1. Borsta tänderna.
  2. Öppna försiktigt förpackningen och ta ut pennan.
  3. Snurra toppen av pennan försiktigt tills du ser att gel kommer ut.
  4. Applicera den återmineralisernade gelen med pennans pensel på tänderna. Ett tunt lager räcker.
  5. Låt verka i 20 minuter.
  6. Skölj munnen.

Andra produkter för dig

BLEEK har alla produkter du behöver för att få vita och välmående tänder. Har du ännu inte provat vår tandblekning så vill vi varmt rekommendera dig någon av våra tandblekningskit. I våra kit medföljer allt du behöver för att göra dina tänder upp till sju nyanser vitare. BLEEK´s tandblekning är snabb, säker och effektiv. Vår tandblekning är peroxidfri och EU-godkänd. Du hittar våra tandblekningskit här.

Önskar du en tandblekning du kan ta med dig vart du än går? Med vår tandblekningspenna kan du bleka tänderna på några få minuter, vart du än är. Denna behandling är snabb, effektiv och självklart även peroxidfri och EU-godkänd. Du hittar vår allra smidigaste tandblekning här.

Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto
product-gel