Återmineraliserande gel – 5 ml

Återmineraliserande gel – 5 ml

Återmineraliserande gel – 3-pack

  • 100% nöjd kundgaranti
  • Fri frakt över 299 kr
  • EU-godkänd

BLEEK´s återmineraliserande gel i sprutformat är ett fantastiskt komplement till tandblekning eller som ensam behandling om du upplever ilningar och upplever känslighet för kyla, värme och luft. Denna produkt motverkar också karies. Vår återmineraliserande gel är enkel att applicera och den är ofarlig både för tänder och tandkött.

Observera att du för behandling med vår återmineraliserade gel i sprutformat behöver två bettskenor. En för den övre tandraden och en för den nedre. Behöver du bettskenor? Du hittar BLEEK´s omformbara bettskenor här (länk).

Förpackningen innehåller 3 stycken sprutor. Varje spruta innehåller 5 ml återmineraliserande gel.

499,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
ater-gel-3pack

Så använder du återmineraliserande gel

  1. Borsta tänderna.
  2. Doppa tandskenan i varmt vatten, några sekunder räcker.
  3. Placera skenan över dina tänder och forma den med hjälp av dina fingrar.
  4. När du uppnått önskad form tar du ut skenan och trycker ut en droppe återmineraliserande gel för varje tand som du önskar behandla.
  5. Placera skenan över tänderna.
  6. Behandlingen tar 20 minuter.
  7. Rengör skenan inför nästa behandling. Observera att tandskenan kan omformas så många gånger du önskar.

Andra produkter för dig

Har du ännu inte provat våra tandbleknings strips? BLEEK´s tandbleknings strips är ett snabbt, enkelt och effektivt sätt att bleka tänderna. Produkten är peroxidfri och EU-godkänd. Våra strips är enkla att applicera och ger ett vitare resultat efter redan första användningen. Dessutom har de en god smak av mint samt motverkar karies och ilningar. Du hittar denna produkt här.

Vi vill också passa på att rekommendera vår organiska tandblekning samt vår tandborste i bambu. Dessa produkter är utmärkta för att enkelt bleka dina tänder hemma eller om du bara vill upprätthålla ditt resultat av våra andra tandblekningsprodukter. Den organiska tandblekningen består av aktivt kol vilket har gjort en revolution på marknaden. Prova den du också!

Ingredienser

Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto
product-gel